HamachiX

HamachiX voor Mac

LogMeIn Hamachi met een gebruikersinterface

Het gratis HamachiX verschaft een grafisch menu voor het programma LogMeIn Hamachi, waarmee je een Virtual Private Network (VPN) aanmaakt. Zo verbind je computers via het internet met elkaar om bijvoorbeeld bestanden uit te wisselen. HamachiX lost...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Duidelijk gebruikersinterface
  • Goede handleiding

TEGEN

  • Geen

Goed
7

Het gratis HamachiX verschaft een grafisch menu voor het programma LogMeIn Hamachi, waarmee je een Virtual Private Network (VPN) aanmaakt. Zo verbind je computers via het internet met elkaar om bijvoorbeeld bestanden uit te wisselen.

HamachiX lost de problemen op van LogMeIn Hamachi voor de Mac. Deze applicatie heeft namelijk geen gebruikersinterface. Hierdoor doe je zowel de installatie als het aanmaken van een netwerk op ingewikkelde manier via de terminal, oftewel het commandovenster. Met HamachiX hoef je hier niet meer aan te denken. Een bijgeleverd hulpdocument legt je stap voor stap uit hoe je met het programma een beveiligd netwerk aanmaakt.

Met HamachiX creëer je een beschermd netwerk. Zo log je ermee in op je bedrijfsnetwerk of speel je games met je vrienden. De software is gebaseerd op LogMeIn Hamachi, maar heeft gelukkig ook een grafisch menu.

Meeste downloads Internet & Netwerk voor mac

HamachiX

Download

HamachiX (1C12) 0.9

Beoordelingen about HamachiX

×